Skip to content

En kvinna efterträder Danielsson

2010/09/01

Jag är glad för att det ser ut som att vi äntligen har en kompetent politiker,  en välutbildad kvinna i sina bästa dagar som socialdemokraternas gruppledare. Slutet gott allting gott är vad jag känner. Det kan bara bli bättre i  vårt landsting nu?

Eskilstuna-Kuriren skriver;

– Åsa Kullgren är en naturlig efterträdare och en mycket duktig politiker, säger socialdemokratiska partidistriktets ordförande Hans Ekström. [—]

På ett extrainsatt möte på lördagseftermiddagen beslutade den socialdemokratiska distriktsstyrelsen enhälligt att hälso- och sjukvårdslandstingsråd Åsa Kullgren, från Flen, skulle bli Jörgen Danielssons efterträdare. [—]

Åsa Kullgren inledde sin politiska bana som ordförande för det socialdemokratiska studentförbundet och blev landstingspolitiskt aktiv i samband med valet 2006. Hon är utbildad jurist och har bland annat arbetat som politiskt sakkunnig på justitiedepartementet.

– Åsa Kullgren är en naturlig efterträdare och en mycket duktig politiker som genom sitt arbete i hälso- och sjukvårdsnämnden visat prov på sin skicklighet. Hon har partiets fulla förtroende och stöd och alla förutsättningar för att fortsätta leda det framgångsrika arbetet som Jörgen Danielsson har inlett. Åsa Kullgren har också bred erfarenhet av hälso- och sjukvårdsfrågor från såväl regional som nationell nivå där hon lett Socialdemokraternas sjukvårdsrådslag, säger Hans Ekström.

Jag gläds verkligen.

lena alun

One Comment leave one →
  1. 2010/09/02 3:42 e m

    Apropå folkhälsan – Codex Alimentarius — NWO’s agenda — Eugenics And Depopulation (video ca 10 min) – Explaining the NWO’s agenda for reducing the population by more than 80% — Fluoride, aspartame, vaccines -Eugenics And Depopulation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: