Skip to content

Grattis PeO Wågström!!

2010/08/01

Min exmake kom hit med sin underbara fru Siv och våra barn idag. Jag har inte haft en egen relation med Siv. Det har varit min splittrade familj, som är som vi blir, ganska spännande, och deras nya bonus med hennes tonårsdotter.

Jag har i några antal dagar bett att hon ska komma med, och idag var dagen mogen. Det blev jättefint. Jag kramade henne innerligt och hon mig. Jag grät hos henne. Har älskat henne sen första stund i maj 2006 då vi möttes på Stålforsskolans där den årliga dansfesivalen ägde rum då  med Charlie Rivels dansskola. Min ljuvliga femåring uppträdde, och cancerbeskedet var nog inte helt bekräftat. Men jag hade pressat vården, och jo det såg ut som det. Man ska ju vänta från18 maj till 30 maj!!

Siv är en fanstastisk kvinna, och någon sådan har jag aldrig själv fått komma nära. Får passa på nu..;-) Jag såg direkt hur det än blir, så får mina barn aldrig en bättre bonus/låtsasmamma. Jag bad om en ny kvinna till Jan Eric innan två år innan jag flydde honom. Var rädd om mitt liv. Han säger att han skojade. Så heter det. Men jag svävade i livsfara. Han ville väl ha mig gudbevars. 😉 Men detta är min psykotraumatiska stress. Nu känner jag. Siv och jag hann ensamma beröra mina svårigheter med honom, som hon inte själv alls har. Jag är ju rädd att han ska ta över hennes liv, som Jag Lät göra. Mitt Misstag. Min faktura som ligger här på bordet.

Siv helade mig på ett mirakulöst vis. Har inte reflekterat färdigt vad som hände.

Under detta fokuserade barnafadern så hiskligt på min dator och skulle ha koder och greja, och det är helt sjukt att jag inte kunde stoppa bättre. Jag skrek och bråkade och opponerade och fick lugnt och stilla stöd av hans Siv, att den ska inte jag ge honom. Jag skyddade den med näbbar och klor.

Eftersom Sophia ringt en kväll med hans vän på besök och undrat över min mailkod och jag lämnat ut den efter tvekan till att hon skulle ta emot en spelkod. Jag har ingen koll över hennes förehavanden med min dator om hon hämtar koder till spel på min mail. Kunde stämt. Men nu gick jag helt igång med fräckheterna mot min dator.  Han påstod att jag bett om hjälp. Jag vet att jag var stolt över att slutligen fixat facebook koden och skulle säga att jag är glad att jag slapp be honom. Han påstod att jag bad om hjälp och fixa. Sen tappade jag all kontroll, och lyckades inte ta mig in på heldagen.

Den första jag larmade nu ikväll var min blogglärare -PeO. Han lotsade och efter mycket om och men fick jag förmågan att lösa uppgiften. Lena Kan Igen!

PeO firar just nu sin födelsedag och jag önskar honom stor lycka i valrörelsen. Vi strider på samma block i år. 😀 Förra valet var jag landstingsledamot i folkpartiet. Lilla jag. 🙂 Se om jag ligger rosa i Hällby när PeO inbjuds till välkomstmöte i Nyköping. Spännande PeO! Jag ska spöka kristerligt för solidariteten mellan människor.

Min blogg; Jag gav er varandra är en underkastelse för att PeO har hajat hur livet ska levas. Ger vi oss till en syster, svägerska och brorsdotter för att hon ska gå genom sjukvården levande finns Gud. De är kärleken och därmed Gud. Jesus visade hur vi går till väga. Vi förbinder den blodiga istället för stila förbi i prästkappor.

Har inte musen igång. Brorsdotter kommer med piggen imorgon. Den låg hos henne skyddad från exmaken med datorn. Musen var kvar hos mig och barnen. Sophia gav mig den. Jesus var Sophia/Vishetens profet.

Love U PeO och Ann-Sofie! Himlen är rosa på Sveavägen vid Victoriaenheten just nu ikväll. Victoria som betyder Segrarinna. Det är fantastiskt! Korsets Seger talar vi om i kyrkan. 🙂

Och PeO 😉 Det är bara på onkologmottagningarna Jesus dyker upp och ger mig kärlek och lugn. Och visar att allt är Lugnt…. Ibland hemma hos vissa andligt uppväckta hemma i hemgrupper vi samlas och ber för varandra bördor. Då står han på glasbord, te x och visar sig för mig.

lena alun

26 kommentarer leave one →
 1. PeO_W permalink
  2010/08/01 9:01 e m

  Du är bra fin du Lena…. mer än så skriver jag inte ty ibland är ord överflödiga. Puss.

  /PeO

 2. lenaalun permalink*
  2010/08/01 9:18 e m

  Tack du rör mig till tårar. Bättre blir det aldrig.

  Har fått in en lugn fin lejondam på 78 år med blodcancer och nu stroke här. Hon kan inte gråta. har sagt att då har du kommit för att jag ska lära henne.

  Puss

  P.S Jag har bytt till ett väldigt fint lösenord. Jag blir finare ju mer looser jag blir…. DS

  • PeO_W permalink
   2010/08/01 9:33 e m

   …och jag kan glädja både dig och mig med att den verksamhet på Vidarkliniken du besökte gör precis vad den skall och utlovar inom de gränser som en skeptiker som jag gillar. Jag är glad att just du fått var där två gånger.

 3. lenaalun permalink*
  2010/08/02 8:11 f m

  Just idag är jag galen av ilska vilken fruktansvärd vård vi har.

  Ska du dö under semestern går det inte. Döden har semester två veckor till. Sen öppnar rätt avdelning, får vi hoppas. Jag ska kämma mina läkare nu.

  Gud vad jag saknar Vidarkliniken. Skicka dit mig om jag inte ska ringa kurre. Ska vi ringa ihop? Det är ju val?

  Retade du mig på Plantagen? Var du allvarlig? Vad har hänt? Hur tänker du att den har hjälpt mig. Den ger hopp att leva och överleva och t o m blir frisk.

  Om du kan hjälpa mig att få tag på boken

  Mirakel, Medicin och Kärlek av Kirurgen Berne S Siegel från Connecticut på svenska helst,. Låna på biblioteket eller köpa på arkvitatet. Pengar har jag. Har inte varit på stan sen jag kom på Vidarkliniekn före midsommar.

  • PeO_W permalink
   2010/08/02 8:20 f m

   Retade dig, nej det skulle jag inte tro. Det är bara det att de där människorna i Järna inte alltid har rena mediciner i sina burkar. Jag har gjort lite forskning bara i vad de gör på den verksamhet som landstinget upphandlar där.

   Skall se om jag kan hitta boken.

   • Anna Olsson permalink
    2010/08/02 5:05 e m

    Jättebra, ALLA verksamheter behöver bli granskade utifrån. Hemmablindheten och tron på det egna kan lätt bli fallgropar för kvaliteten.

    Själv vände jag mig i veckan till Vidarklinikens allmänläkare med ett 10 år gammalt öronproblem som varit övermäktigt skolmedicinare. Tre mediciner ordinerades, en skolmedicinsk och två naturpreparat.
    Nu ska vi se om det blir annorlunda läkning denna gång….

    Allt gott,
    Anna

 4. lenaalun permalink*
  2010/08/02 8:24 f m

  Jag får inte ta mina mistelsprutor som jag betalat flera tusen för alldeles själv för att stärka mig här och framöver. skyller på strålning.

  Det betalar inte Sverige för. Cancerpatienter som tror på sin självbotande förmåga genom immunsystemet.

  Jag ska maila mina läkare på Vdar nu. Tack PeO. Har glömt bort dem.

  Idag ringde en mycket läcker pingsttjej som vill ha mitt radhus om hon bara kunde köpa. Bor på Moa. Jag vägrar bo där. Men jobb och dagis drar väl igång när jag är hem poletterad.

  Jag ska ha bostad på Oxen omgående!’

  Och jag hyr inte ut till tre småpojkar. Min ekparketter!!

  • PeO_W permalink
   2010/08/02 8:41 f m

   Mistelsprutor skull inte jag heller låta dig ta om jag hade någon rätt att påverka det 😉

   Om du känner för att bli lite mer uppeggad så rekommenderar jag skeptikerpodden.se jag tror du skulle kunna ladda upp med lite helig vrede där, vi har ju inte riktigt samma åsikt du och jag om vissa alternativa behandlingar.

   Boksökandet går rätt dåligt än så länge, den har tydligen varit utgången sen länge men vi får se vad som kan frammanas.

   • Anna Olsson permalink
    2010/08/02 5:07 e m

    Peo, jag vill ha fakta! Vet du vart jag kan hitta mer om kritiskt granskad antroposofisk medicin?

 5. lenaalun permalink*
  2010/08/02 8:49 f m

  Ja, forskningen är hela stötestenen. Det behandlar denna Siegel kirurg med själavårdande ambitioner på den robusta kirurgin. 15-20% av patienter har den exeptionella förmågan att bota sig själva. Vem tvivlar på att jag går ingår i den gruppen?

  Vi läste den några cancersjuka allvarligt. Undrar om Cecilia dött. tio år yngre än mig med ett barn tre år. hon svarar inte. Vi vAR LIKA HÄNGIGA.

  vIDAR GER INGA BOKTIPS OCH SÅNT DE HAR BIBLIOTEK SOM VI PATIENTER ROTAR FRAM I. tv FÅR VI INTE HA OCH MOBIL OCH DATOR…. SÅ DÅ DET BLIR SAMTAL OCH DISKUSSIONER MED VarANDRA.

  fORSKNING SOM INTE GER MONEY HAR INGEN CHans. Bikarbonat skulle kunna hjälpa….. men vill satsa på en forskning???????????????????????

 6. lenaalun permalink*
  2010/08/02 9:00 f m

  Eskilstuna biblioteket kan fjärrlåna åt dig mig. MDH bibliteket kanske.

  • 2010/08/02 2:17 e m

   Apropå wåra invanda tankebanor (video ca 10 min) = det som PyramidMaktHavarna och deras medlöpare helst av allt VILL att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna SKALL ägna oss åt.

   • PeO_W permalink
    2010/08/02 4:36 e m

    Hörru du Josef, bara för att jag letar fram vad Lena vill ha betyder inte att jag tro på det. Kleta inte fast några konspirationsteorier på mig tack, du och jag har gjort upp om det förut.

   • 2010/08/02 6:10 e m

    Hmmm… – PeO_W – personligen skulle jag ALDRIG ge Lena ”vad hon ville ha” – ifall jag ej såg att ”det fanns någonting i det” – utan att i så fall TYDLIGT tala om att jag personligen tycker att det var rappakalja.

    Jag såg en möjlighet i Din kommentar till att ”ge goa Lena NÅGONTING” – och därför lade jag in videon – enär jag personligen ser den som ett MYCKET bra ÅSKÅDLIGGÖRANDE av hur VÄLDIGT lättmanipulerade Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna ÄR – via s k expert-expertspecialister som går PyramidMaktHavarnas intressen för egen vinnings skull.

    En MedMänniska är en som ställer till det gott för sin egen del OCH så många andra som möjligt.
    En PyramidMaktHavare är en som ställer till det gott för sin egen del – men på andra människors bekostnad – och då FRAMFÖRALLT oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna.

    Apropå ”Kleta inte fast några konspirationsteorier på mig – så måhända känner Du ej alls till det URGAMLA tänke- och talesättet: Det Wi säger om någon eller någon annan – det säger Wi ju ALLTID mer eller mindre om oss själva också – och ej alls så sällan minst lika mycket ❗

    Personliga påhopp är numera ej alls min grej – så jag har inget mera att säga i den saken.

 7. lenaalun permalink*
  2010/08/02 5:16 e m

  PeO, har ni? Jag är borta med vinden och helt ouppdaterad.

  Ett vill jag säga. Idag har PeO samlat många diamanter i himlen för hans hjälp i mina förhavanden idag. Josef du och jag kan strida. Anna Ohlsson och hennes pappa Johnny Ohlsson i Blekinge Sjukförsäkringsparti. Boende i Olofström. Han driver hjärtvård, då hjärtat gav sig litet och behålla ett sjukhus. Sjukhus gillar jag när döden kommer. Ett sjukhus att hänga i är sköööönt när döden när man närmar sig övergången till Paradiset. Lita på mig. Jag hatar mitt medelsklasslivsradhusgranne liv. Folk som stirrar snett för att man inte håller måttet som ensamastående mamma sjuk och arbetslös. En mörk natt smyger jag in och hämtar dagböcker och annat jag vill plocka undan, och sen flyttar jag in på vårt Hospice, så långt vi har. Fick okej på det, hörde Anna Ohlsson.

  Larvet om säng på fredag i mitt vardagsrum, och annat slutet på veckan är över. Det har varit solen på mina barns himmel. En kul säng att höja och sänka och grúnka med. Men jag avstyrde denna fredag. Jag ska väl bo där först!

  Men vad mycket ungar som skulle vilja leka i den i kvartetet. Och barskt säga nej till. DEt går inte ens det. Jag släpper aldrig in en unge mer. Alla älskar mig för jag är för snäll säger Patrik t o m. Jag låter dem tänja på gränser. De älskar det. Jag avskyr. Föräldrar säger jag ska säga ifrån…………..

  Jag visade läkarna mina snygga bilder från datorn, som ni ser på bloggen, från 1 aug 2009. Såg nästan så ut så till 15 juli. Utan kraften och förväntningarna. Döden började skrämmas i påskas.

  20-åringar, killar och tjejer föreslåg sex vid första bilden. 🙂

  Jag ska inte gå till vägen till brevlåda och soptunna med rullator, skrika av smärtor, och sitta inne och lida av allt oljud, som plågat mig hela 2010. Jag hatar mitt boende!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ingen ska vältra/gotta sig i min olycka. Jag har en jämnårig med MS. Jag vet hur jobbigt hon har det med sina bekanta. Vi behöver medkänsla, inte stigmatisering och nyfikenhet. Jag ska inte överdriva, men det är inte lätt för folk att bemöta döende alls. Vi ska bo där vi är tryggast. Institution eller nyproducerade tätbyggda mitt i livet getton?

  Punkt. Jag har tydligt kommunicerat nu. Jag har inte en liten bostad att jag gömma mig i. Jag bor på en scen. Det vet alla som bor så. Läkarna lyssnade när jag började namnge deras kollega jag bor med i grannskapet. Han är pappaledig året ut. 😀

  Eget rum den sista tiden?? SVERIGE ÄR ETT U-LAND. Som i att skydda barn mot att bevittna våld mot mammor. Eller som för mina vänninor; sexövergrepp från pappan.

  Anna förde talan på den fantastiska proffessorsnivå, som hon Har och äger, och jag hade. Vet ni? Min kusin är professor i datasäkerhet på Linköpings universitet. Och vi har fler specialbegåvade tokar. Mina barn har visat tendenser, men skolan snurrar till det för dem tyvärr. Barn kan verka tröga av understimulering. Det har man ju alltid trott bland grannar t ex angående mig. 🙂 Men du var ju djup. ;.)

  Jag grät i ackomanjemang under ronden. Anna intygade att Lena, jag, inte klarar sig hemma.

  Nix. om min bror eller andra får vara hemma hela dagen med mig, med närståendepenning, så. Men det togs inte. Tippen, säger jag.

  Samt mitt första förslag en lägnehet vid kvarteret Oxen vid Klostergatan, ett par kvarter från mig nu. Barnen kommer med buss efter skolan och gosar och tar fika, och sticker sina alla kompisar i vårt fina bostadsområde jag låtit få bo i 5 år nu. Underbart, men tvärenough idag.

  Lägenhet var vansinnigt sa min underbara läkare som jag älskar. Okej, inte flyga resa och inte flytta. Han stadgar upp gränser men vägrar tidsange.

  Som lök på laxen var Irene från Kurageklubben , som Anneli Andersson, startade som dog våren 2007 och fikade med Anna och mig.

  Berättade om stridbara Lena Andersson som klagade på vård och fick sluta sina dagar på Hospice, men rubbet, full jackpot som jag. Jag har cancer i varenda ryggkota. 😀

  Och att Eivor Nilsson dött ensam i sin lägenhet nyligen med en lungslang runt halsen hon snubblat på natten, på vad man tror. Är det något att tro:-o verkar väl så?

  Hon var ansluten till det jag får Avancerad sjukvård i hemmet. Då var det ju slutskedet för henne med. Hon har ju varit en piggelin tills slut.

  Var tredje av er får cancer! Hur vill ni dö, om ni råkar bo ensam?????

  Ska Annica Älskade brorsdotter har mig i sitt gästrum, eller när ett barn bor hos mannens mamma.
  http://stenhusbyggarna.blogspot.com/2009/07/container-pa-plats.html

  Att få se hennes sjudande liv på hennes familjs blogg eller hennes är det väl? ger väl ännu starkare perspektiv på hennes heroiska insats att störa sitt underbara läckra liv med att rädda livet på faster. Fatta! Ge henne pris! Tomten skulle vår kommundirektör ha, men hon hade tur. Han ville inte. Vid fors Kyrka.

  Jag önskar ni möts i Fors Kyrka. Min allra högst älskade – Pappa begravdes där i jan 1996. Nu glömde jag barnen! Kan man jämföra sin modersskärlek och sin kärlek till Pappa? Pappa är viktig ikväll, märker jag. 😀 Niclas Blåder var begravninngsprästprästen då. Jag fick kallelsen att jag också ville också bli en sådan underbar präst. Förlorade bankjobbet på SEB i Torshälla, och satsade på hela prästutbildningen.
  Det föranledde mer spring på hans gudstjänster då han samlade kollekt till utbildning. Vägen var utstakad! Bara att beställa hem ansökningsblanketter.

  Januari 1997 började jag i Sigtuna på Svenska Kyrkans Utbilddningscentrum; Svenska kyrkans grundkurs.

  Jag blev en ”prästinna”. Med hela teologie kandidatexamen. Fyra års heltidsstudier. Var klar när Calle och Sophia mina barn gick på förskolan. Skild. Och så genus ett drygt år…..

  • 2010/08/02 7:35 e m

   ”Var tredje av er får cancer !

   Jo… – Lena – så är det ju, tyvärr tyvärr… 😥 – ifall Wi fortsatt äter och i övrigt lever så som PyramidMaktHavarna VILL att Wi skall göra. Men än så länge så har dom ju INGEN möjlighet att slaviskt styra ALLA till det dödsscenariot – utan dom som SJÄLVA väljer att ej alls gå på t ex expertspecialisternas KOSTNIT – dom kan nog både leva ett lååångt liv i kött och sluta med att andas HELT utan cancer – är jag ganska säker på.

   Hur vill ni dö, om ni råkar bo ensam?????

   Ja… – inte faen skulle jag FIVILLIGT välja att sluta med att andas i ett i sig själv HELT Sjukt Hus = sjukhus = EXTREMT lågfrekvent hus av stålarmerad betong – med MASSOR av frekvenssänkande = LivsFörStörande apparater. Hellre då sluta med att andas ”med en lungslang runt halsen och snubbla på natten” i ett BETYDLIGT mera högfrekvent = LivsStimulerande hus = min nuvarande bostad.

   Men i mitt fall så skulle jag ej stanna inne – för jag sover utomhus ÅRET RUNT sedan våren 1995. Ifall jag skulle kunna gå någotsånär för egen maskin – så skulle jag gå ut till mitt vanliga natthärbärge under ”min” björk = ett vind- och regnskydd av tunnast möjliga presenning – som finns på en ås mellan två märgelgravsdammar – ca 150 m ifrån bostaden.

   Ifall jag som Du hade ”omöjlig” cancer – sett med skolmedicinska ögon – och var så sjuk att jag ej skulle kunna gå ut för egen maskin – så skulle jag i vart fall se till så att mitt sovrum vore HELT befriat ifrån ALLA IT-apparater som TV, klockradio, mobiltelefon, bärbar telefon för fasttelefoni (= den VÄRSTA telefonapparaten av ALLA – enär säkerhetsavståndet till den är ca 30 meter), datorer osv osv – därför att ALLT sådant är CancerTillväxtSTIMULERANDE ❗

   Sen skulle jag sova i det rummet HELT befriad ifrån ALLA klädtrasor – och då speciellt VIKTIGT utan någon vuxenblöja = kalsong på. Ej heller armbandsklocka – och framförallt ej något halsband eller andra smycket av typ ringar osv, percing- elände osv osv.

   Sen skulle jag KONSEKVENT försöka minska på mat som potatis, ris, alla pastaprodukter, bröd, kakor, godis osv – och FRAMFÖRALLT helt försöka med att UTESLUTA allt som har med raffinerat socker att göra – till förmån för att äta MYCKET mera av animaliska produkter = kött i alla former och så fett som möjligt, fet fisk, smör, grädde, ägg osv osv – med bara lite tomat och gurka till med fet majonäs på – som ersättning för potatis, ris, pasta osv.

   Dock… – dom som över en natt slutar med intag av produkter som innehåller raffinerat socker (det vita giftet) får hart när ALLTID mer eller mindre svår abstinens (= det gäller ju de flesta droger – och raffinerat socker är nog den mesta djävulska drog som någonsin uppfunnits av dom som tjänar pengar på droger).

   Men det kan lätt som en plätt fixas genom att ISTÄLLET använda flytande honung som sötningsmedel på t ex A-filen osv. Dessutom så går det ju också bra att stilla godissuget = sockersuget med en tesked honung istället för att vräka i sig ett hekto godis eller en stor chokladkaka.

   Jag ”vet” – för jag har själv varit ”chokladoman” = gravt sockerdrogad i ca 40 ÅR ❗ – men jag fick aldrig cancer av det. Konstigt, faktiskt… – men det hänger nog samman med att jag aldrig blev lönnfet av mitt omåttliga sockerintag. Jag vägde ca 70 kg när jag gjorde lumpen 1960 – och den vikten står sig fortfarande. Enär jag mäter 1,8 m över marken jag står och går på – så är jag väl tämligen ”normalviktig”, tror jag… 💡

   Men förutom detta – som jag ju ENVÄLDIGT helt har makten över att göra NÅGONTING åt – så skulle jag också försöka med att få någon någotsånär frisk person = en som har högre LivsVibrationsFrekevens än vad en svårt sjuk person har – att dela säng med mig då och då i vart fall.

   Detta av det skälet att jag då helt AUTOMATISKT skulle ”blir smitta” av den friska personens högre LivsVibrationsFrekevens – mina lägre ”sjukvibbar” skulle få sig en ”ordentlig smäll” varje gång ”samma säng-scenariot” (båda avklädda enligt ovan, naturligtvis…) råder – och helt utan risk för att den friske blir sjuk av det.

   Att det kan vara så i just Ditt fall – tycker jag styrks av hur Du upplevde Dig själv under tiden Du ”lekte” med Carl-Johan – och hur det blev när Du ”spolade honom”.

   Så ett måhända gott tips till Dig kan ju vara att Du försöker få någon att dela säng med Dig ❓

   Det behöver ju nödvändigtsvis ej alls vara ”den stora kärleken” – eller en sexuell relation överhuvudtaget. Det skulle ju i Ditt fall kunna vara t ex Din goda Fe Annica – som vid sina besök hos Dig ”kröp ned i Din bädd”, kanske… Den här frekvensSmittan funkar även med kläder på – även om den blir svagare – så Annica behöver ju nödvändigtsvis ej ta av sig ALLA kläderna.

   Hade jag bott lite närmare Dig – så kunde jag ju besökt Dig då och då – och gett Dig lite av mina friska 69-årsvibbar, kanske… Men det går ju ej med massor med mil till Eskilstuna ifrån Laholm.

   Att jag formulerar mig så här är baserat på en väldigt STARK upplevelse – ifrån när bror Ingemar slutade med att andas p g a cancer 1982. Ca någon vecka innan hädanfärden – så var jag på ett av mina många besök hos honom. Han bokstavligt talat BAD då sin fru om att ”krypa ned i sänghalmen” tillsammans med honom. Olyckligtvis NEKADE hon – och resultatet av det blev att hon själv ca ett år senare slutade med att andas p g a cancer. Dom hade tre tonårspojkar… – och gissa hur mycket ”sänghalm” dom hade haft tid med före cancertiden 😕

   Båda var lönnfeta = båda älskade bl a godis = dom hade ALLTID en stor skål med blandgodis stående i TV-rummet.

 8. lenaalun permalink*
  2010/08/02 8:43 e m

  Så du pratar Josef! Jag fattar ingenting. Vi är natt och dag och du och jag!

  Karl-Johan är min; ”vi som älskade varandra så”. Tre månader ser jag som en rekordtid. Fick en sång av brorsdotter Susanne härom veckan. Den handlade om en sekund.
  http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DHre1l_s–Ds&h=d51d0

  långsamt vaknar dagen
  breder sina vingar
  här, här över allt jag vet
  jag har förundrats som ett barn
  när som tusen klockor klingar
  sen du kom och röjde min hemlighet

  är alltid stolt och trygg
  vaken vid din rygg
  och tiden står still
  men bara för en sekund

  för nån som du så kan jag lämna allt jag har
  för nån som du blir hela världen underbar
  jag har drömt så många drömmar
  kan den här nu bli sann?
  med nån som du.. uhuh.

  jag har sett mig i din blick
  jag har hört mig i ditt hjärta
  och du ger den frågvisa själen svar

  är alltid stolt och trygg
  vaken vid din rygg
  och aldrig igen blir jag den som jag var

  för nån som du så kan jag lämna allt jag har
  för nån som du blir hela världen underbar
  jag har drömt så många drömmar
  kan den här nu bli sann?
  med nån som du.. uhuh.
  för nån som du

  för nån som du så kan jag lämna allt jag har
  för nån som du blir hela världen underbar
  jag har drömt så många drömmar
  kan den här nu bli sann?
  nån som du.. uhuh

  för nån som du så kan jag lämna allt jag har
  för nån som du blir hela världen underbar
  jag har drömt så många drömmar
  kan den här nu bli sann?
  nån som du… uhuh

  för nån som du …

  Att vi alla är onda vet vi. Att ljuga är rätt vanligt. Hur gick det med Littorin? Har sovit törnrosasömn,,,, vet vi mer?

  Carl Johan är min högt älskade son. Hans energier är helt outstandigt helande. Han har frälst mamma till kärleken. Sophia har om möjligt än värre bättre.

  Marie-Louise Hahns bok skildar hur den havandskapsförgiftning hon både och jag fick som är en reaktion på en högre andlig varelse. Säkert. Jag är helt omåttligt stolt för mina barn.

  Och utan mig kan de rent av må bättre. Who knows.?

  Det är dina största gåvor till mig, Josef.

  Att ha levt utan mina föräldrar och det ekonoimiska tillskott det tillför har fördelar. Så skönt att slippa föräldrar. Ska vi inte blunda och förneka.

  Men jag tillstår idag särskilt att jag aldrig kom över att pappa dog. Det gick utan varsel för mig även om jag kunde se att han ynkligt tagit min ahnd på annandagen. En ny pappa. Dog nyårsafton. Vi sågs aldrig emellan.

  Jag gick i ett år i psykodynamisk terapi efter cancerbehandllingarna 2006-2007, hos den kvinna som bodde granne med min familj som barn på vår gata här istan.

  Hon kände honom. Vi var överens om att jag hade behövs sökt hjälp i det skedet kring det.

  Ja, jag är på något sätt oklar i min stora saknad. Det var pappa och jag.

  • 2010/08/02 9:34 e m

   Så du pratar Josef! Jag fattar ingenting. Vi är natt och dag och du och jag!

   Jo… – goa Lena – det kan jag ej annat än instämma i – för jag är 69 år och har ännu ej ”drabbats” av t ex cancer – trots (eller måhända tack vare, kanske… 💡 ) att jag har varit nikotinslav som rökare i sisådär ca 53 år.

   Om föräldrafrihten kan jag ej annat än hålla med Dig om – för mina gick därhän 1955 och 1956.

   För brorsbarnen – som blev föräldrafria i tidiga tonåren – har det också gått bra materiellt sett – för dom har med ”egna händer” startat ifrån ingenting – och driver numera en av de större företagsgrupperna i Laholm – och har fått kommunens pris som årets företagare mer än en gång. Men särskilt den äldste av dom är mer än lovligt lönnfet – så hur det blir med hans livsresa i kött utan cancer återstår väl att se.

   Tillräckligt små barn är ALLTID helande för föräldrarna – precis som Din förälskelseupplevelse med Karl-Johan var det under tre månader.

   Pappan är hart när ALLTID flickebarns första villkorsfria kärlek – precis som mamman är sönernas. Dock… – det blir hart när ALLTID också barnens första BRUSTNA kärlek – därför att Wi är så kroppsförnekande som Wi är som föräldrar = Wi klarar väldigt sällan ut att ”hantera” wår kärlek till barnen när dom kommer upp i åren strax före tonåren. Detta därför att Wi i en ”normal” parrelation är så gravt sexuellt understimulerade. Så var det i vart fall för mig under de 30 år jag var i GifterMålets ”fantastisk värld”.

   På den vägen har det nu varit i mer än ca 6000 år tack vare religionerna framförallt. ”Människan har skapat Gud till sin avbild, längre räckte inte hennes fantasi !”, tyvärr tyvärr… 😥

   Hur länge till månntro ❓

  • 2010/08/02 9:52 e m

   Livet i kött är som sången i grunden VÄLDIGT VACKERT, egentligen… 😀

   • 2010/08/03 7:56 f m

    …”för nån som du … ” – ifallet att Wi först av allt ÖVERST på ALLA rankinglistor har satt oss själva 💡 – som jag ser det. I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på. 🙄

 9. lenaalun permalink*
  2010/08/02 9:35 e m

  Kolla facebook josef om att cancer är överaktivt ljus. Sex är det allra sista jag vill ha. Jag hade ett par gånger för många. ja, det kan vara så att det komprimerade då så jag aldrig kan läka. strålning hjälper inte too late …det är en bitterhet.
  läkare är för försumliga för att informera en sexy som jag. nu har ja sagt det tii mina här idag. imorgon får mottagning veta av mig. tänk på att prata och berätta om risken!

  vi får se om något under ske….

  jag har som sagt full jackpot i tumörer hela kotraden. flödande ljus rakt igenom utan sex hihihu

  • 2010/08/02 9:48 e m

   Låter LovAnde – Lena – och egentligen behövs INGEN partner för att sådant skall hända. Jag ”vet” för jag råkar själv ut för det rätt ofta numera – men jag föredrar att benämna det som en ”elektrisk” upplevelse – istället för ljusupplevelse. Men ord är ju en bara ”smaksak”… 🙄

   • 2010/08/02 10:00 e m

    PS. Jag svarade innan jag hade kollat på Facebook – och trodde i min enfald att Du menade ”riktigt ljus” = motsatsen till ”cancerljus”.

 10. 2010/08/12 6:07 f m

  Test.

 11. 2010/08/12 7:55 f m

  Vem/vilka ”står upp för” att ha gjort raderingarna – f o m 1/8-10 – här på Lenas blogg ❓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: