Skip to content

13 veckor

2010/05/28
Annonser
10 kommentarer leave one →
 1. 2010/05/29 4:48 e m

  Det finns ett uttryck som säger: Den Kära Leken är konstant – men förmålen växlar !”

  När jag lyssnar på musik – där det sjungs om hur lycklig någon är – av att ett föremål i kött i vederbörandes liv har dykt upp på arenan – som sätter ”guldkant” på tillvaron – då undrar jag numera ALLTID över hur många som intellektuellt känner till – eller ens intellektuellt anar att: ”Wi har ALDRIG varit, ÄR eller kommer att bli förälskade/kära i någon enda annan, egentligen… Det som ALLTID har hänt, HÄNDER och ALLTID kommer att HÄNDA – är helt enkelt att Wi har varit, ÄR och kommer att bli förälskade/kära i oss själva – med någon annan som URSÄKT !”

  Måhända låter det ej så romantiskt – men så är det – som jag ser det i vart fall. INGET fel alls i att det är som det är, tycker jag… – utan precis tvärtom. Men det trista i ALLA kärlekssånger, dikter, romaner osv osv – är att precis som i ALLA religioner – så är det ALLTID någon annan utanför oss själva, som är VÄRD NÅGONTING – och som har MAKTEN (= PyramidMaktHavar-MAKTEN) att klassa mig, Dig och alla andra som något mindre värdefullt – än det Wi i grunden ALLA ÄR = Skapelsens Krona. Ej mer och ej mindre än så.

  Visst är det åt hållet för jävligt att det blivit så ”ännavänt” – eller ?

 2. lenaalun permalink*
  2010/05/29 4:54 e m

  Jag känner till dessa teorier och synsätt sen länge och måhända är de sanna. Det är alla fall underbart att träffa någon som passa en bra. 😀 Snart är han här; om en timme….

  • 2010/05/29 5:16 e m

   Jo… – LenaAnden – det är ALLTID underbart att möta sig själv med någon annan som ursäkt – så det så. 😉 🙄

 3. lenaalun permalink*
  2010/05/29 7:36 e m

  hahah, det får jag nu. Tog det jobbiga cellgiftspillret och kryper till kojs nu. Hans nästan vuxne son behövde honom väldigt mycket ikväll. Och det var en rätt prioritering, tycker jag.

  Jag har roffat åt honom så mycket, så det är inte mer än rätt. Så får jag honom imorgon istället. 😉

  Man kan inte möta sig själv så mycket som med någon Annan. ”Du möter ett Du”, som Buber säger. Och med rätt person är det något helt annat än med vem som, typ, som man kan förälska sig i.

  Att söka efter själsfränden var värt allt Nu. Men som jag har gnatat på Gud. Varför måste jag vänta? Har jag tjatat. Jag var hos ett medium oktober 2007, och hon sa att det skulle dröja. Ja, det dröjde två år och det är Länge. Jag tänkte tio år, och hade vid den tiden ännu inte fått besked om spridningen av cancern.

  Men nu så! Är han i mitt liv. Nu ska jag överleva ett bra tag till!

  God natt!

  • 2010/05/30 7:39 e m

   GooodAfton LenaGudInnan,

   Apropå cellgifterna – så kan ju hjärndoktorn i intellektet (= det som VET mindre än 1/10 000-del av vad som finns att veta) ej annat än att förlita sig på att – det utifrån kommande är det ENDA som bistår kroppen med att bli frisk – ifall hjärndoktorn därföre har vanstyrt wåra Intelligenta kroppar så att de har blivit sjuka.

   Hjärndoktorn (= den av etablissemanget vansinnesprogrammerade autopiloten i den Intelligenta kroppens cockpit = den i o f s helt fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorn) har heller INGEN annan idé om hur Wi skall behålla den hälsa Wi har – än att Wi skall äta, dricka osv ”rätt”.

   Detta är djupt tragiskt – för ifall ”rätt” är detsamma som att ALLA skall peta i sig någon form av idealkost – vilket ju t ex Socialstyrelsen har hävdat under ca 40 år (t ex 6-8 brödskivor per dag, OK med kvicksiler i munnen osv osv) – så kommer som princip ALLA att må sämre och sämre

   Varför ?

   Wi är ALLA till 100 % UNIKA varelser i kött (detsamma som Intelligensens kardinaltecken MÅNGFALD – med motpolen intellektets ENFALD) = INGEN enda är identisk lik någon ENDA annan. Det innebär i sig att det som kan vara åt hållet ”rätt” för en – kan vara käpprätt åt h-e fel för en annan. Så med ”IKEA-skåpmat” till alla – så MÅSTE alla bli mer eller mindre sjuka – tankelogiskt sett. I o f s så kan jag ha fel i detta – men det tror jag ej alls själv på – så det så.

   Detta gäller ju i lika mån bl a medicineringar si eller så också mm.

   Hur skall Wi då istället göra – för att wåra kroppar ALLTID skall få rätt sorts medicin i rätt mängd och vid rätt tidpunkt?

   Homeopatläkekonsten är ju den sanningen ORDENTLIGT på spåret, faktiskt… 💡 Dom tillför kroppen medicin i så små mängder – att i fallet att medicinen ej hjälper – så skadar den ej heller på något ENDA sätt kroppen.

   ”Homeopatiska läkemedel bidrar till att skynda på tillfrisknandet genom att stimulera livskraften, som trots att den tillfälligt är försvagad har kapacitet att återhämta sig. … Klassisk homeopati är en medicinsk behandlingsform där man alltid ordinerar endast ett läkemedel åt gången. … Det finns många homeopater som ej arbetar klassiskt utan ger många olika läkemedel åt gången. … Även djur behandlas mycket framgångsrikt med homeopati. … I homeopatins ursprungsland Tyskland, är homeopati ett naturligt inslag i det dagliga livet och läkemedel säljs på apoteken. Samma gäller för Frankrike där en stor del av läkarkåren använder sig av homeopatiska läkemedel och där homeopatibehandlingar även ersätts av den allmänna sjukförsäkringen. Även i England är homeopati oerhört vanlig som behandlingsform, precis som i Indien.” – slut citat härifrån.

   Det här förefaller ju vara ”hokus pokus” intellektuellt sett. Men vet då att intellektet bara vet 1/10 000 del av vad wåra Intelligenta kroppar VET.

   Ifrån en vanligtsvis välunderrättad källan – så har det sagts mig – att i wåra Intelligenta fysiska kroppar i kött – finns det, bokstavligt talat, ett ÖverFlöd av ”tillverkande fabriker” – för produktion av vilken sorts medicin som – såväl som för vilket annat fysiskt behov som helst av t ex mat, vatten, nödvändig kroppsvärme osv osv . Det kan ske direkt INUTI kroppen – alternativt som en fysisk materialisering utanför kroppen – i form av ett piller eller en vätska.

   Så egentligen behöver Wi överhuvudtaget ej äta och dricka någonting på sedvanligt sätt tillagat, kanske… 💡 = ifall Wi är sugna på t ex en blodig biff – så är det bara att ge kroppen det kommondot – och vips finns den serverad på köksbordet. Rätt praktiskt, verkligen… – och disken fixar Wi väl då på samma sätt – kan jag tänka mig = det behövs då ej längre någon hushållerska, hembiträde, trädgårdsmästare osv osv.

   Enär wåra Intelligenta kroppar i kött – var och en via sin rot – har tillgång till OÄNDLIGT mycket av ENERGI – så är det ju inget problem med energi för produktionen = materialiseringen av precis vad som. Men… – som vanligt så finns ju problemet i wåra intellekt = wåra av PyramidMaktHavarna manipulerade = felprogrammerade hjärnDatorer – som ENBART kan ge kommandon till kroppen via autopiloten – vars ENDA agenda är att förr eller senare kraschlanda den Intelligenta kroppen i en idiotsäker grav i Terra.

   Sorgligt men sant – ifall jag skall tro på människosläktets all kända historia – och det gör jag i det här fallet.

   Apropå lämplig mängd av t ex medicin. När jag flyttade till mitt nuvarande boställe JohnsFarm – ca 1 km norr om Skottorp – så fanns här redan en hyresgäst – i form av en gråspräcklig katt – som försvann som blixten – så fort Wi stötte på varandra. Jag frågade då snickaren Göran – som har förråd i gårdens lada – om han visste vem som ”ägde” den här katten. Han svarade med att han trodde att det var en helt vild katt – för han hade skymtat den här katten på JohnsFarm sedan många år tillbaka.

   Efter ca 14 dagars boende här – så när jag varit ute med soporna till soptunnan på gården – så hörde jag på vägen tillbaka att katten jamade innanför stalldörren. Det var såväl blåsigt som några minusgrader den dagen. Jag öppnade då stalldörren – och för första gången på dessa ca 14 dagar – så for ej katten iväg ifrån mig som en blixt – utan den satt kvar och tittade på mig.

   ”Hej på Dig” – sade jag då – ”vill Du följa med mig in i stugvärmen och få lite mat, vatten och värme ?”

   ”Mjau…” – svarade då katten med – och gick fram till mig och strök sig emot mina ben. Det kunde jag ju då ej tolka som annat än att katten mycket gärna ville det – och så blev det. Och ej nog med det – utan när katten var mätt och varm – så hoppade den upp i mitt knä – och lade båda framtassarna nästan runt min hals – med sin kropp emot mitt bröstparti – och bara spann av vällust där väldigt länge.

   Jag har inget tidsbegrepp nu i efterhand om hur länge – men jag kan föreställa mig att det säkert var uppåt en timma eller så. Detta därför att i det läget av mitt liv – så var jag ju därföre – under 30 års GifterMålstid – själv så ”utsvulten” på fysisk kontakt med någon varelse i kött och blod – att jag bokstavligt talat njöööt i fulla drag – av att ha den här katten på bröstet.

   Den här egenheten för den här katten – som jag kallade för katten Katten (jag tyckte att hon var så fantastisk – så jag ville ej ”smutsa” ned henne med att ge henne ett vanligt namn) behöll hon under alla de 10 år Wi fick tillsammans. Och då ej enbart emot mig – utan emot ALLA som besökte mig – som tillät henne ligga an mot bröstpartiet – på det här sättet – med tassarna ”runt halsen” på dom.

   Så tala om att vilda = FRIA djur – som själva väljer att nedlåta sig till att bli tama – blir tillgivna på ett gosigt sätt – som hart när aldrig vanliga tamdjur blir. Dock… – den sommaren fick katten Katten en kull kattungar – och jag ville ej ha flera katter i huset – så vad gör man då ?

   Ja… – först så försöker man skänka bort dessa fantastiska små liv – men det är ju ej allom givet att det är så enkelt – när det gäller tama vildkatter. En kattunge gick till annan – men om jag minns rätt så fanns det tre till. Vad skulle jag nu göra med dem ?

   Tja… – det blev en kraftig jutesäck med en tegelsten i – och så till märgelgravsdammen och dränka dem. Det var allt annat än ”kul” – men så blev det. Året efter var det samma visa igen – men då gjorde jag det direkt efter att kellingarna hade fötts. Det var lite enklare – men ändå kändes det helt ”fel”. Så i det läget bestämde jag mig för att ge katten Katten p-piller istället – och så blev det.

   Dock… – redan efter den första doseringen – så upplevde jag att katten Katten blev både slö och konstig i sitt sätt. Det upplevde jag blev än eländigare för mig – än det här med att dränka en kull kellingar per år. Vad gör man då ?

   Ja… – i mitt fall så blev det så att jag delade p-pillan i två delar och gav katten Katten – i föreställningen om att ifall hon nu ändå skulle bli ”med barn” igen – så fick det bli så en gång till. Dock… – hon blev ALDRIG mera gravid trots bara en halv dos – istället för en normaldos. Därtill – hennes ursprungliga normalitet som katt – märktes det hart när ingenting av att den påverkades negativt av den här ”halvdosen”.

   Anns nuvarande katt Champis – som är ca 9 år LivsErfaren – har fått samma halvdos av henne – och har heller ALDRIG fått oönskade kattkellingar heller. Så antingen är det fel på både ”min” f d katt – såväl som Anns nuvarande katt – eller alternativt är det fel dos som rekommenderas av p-pillertillverkarna och veterinärerna. Vilketdera det är – vill jag överhuvudtaget ej resonera om – därför att då blir jag ”halshuggen” av någon besserwisser inom området p-piller för katter.

   Avseende p-piller för kvinnor – så har jag själv erfarenhet av – under min 30-åriga GifterMålstid – hur det ”snurrade” ned den sexuella lusten och förmågan hos min f d. När jag träffade Anna för ca 12 år sedan – så käkade hon då p-piller. Något år eller så före wår tid tillsammans – så hade hon fått beskedet att hon hade cellförändringar i underlivet – och att det skulle kollas upp varje år framöver.

   Dock… – efter ett par år av wåra gemensamma övningar – så visade provtagningarna att cellförändringarna hade upphört – hon blev helt friskförklarad.

   Efter ytterligare några år tillsammans med det p-pillereländet – så kom frågan oss emellan upp – ifall det var värt ”priset”. Hon bestämde sig då för att det var det ej – och så slutade hon helt med p-piller. Hennes förändring av det till en mer LevAnde kvinnlig sexuell varelse i kött – märkte jag då TYDLIGT successivt kom tillbaka under ca ett års tid – till det NaturLiktVisa ”normalläget”. Det kan i o f s ej beskrivas egentligen – därför att det är ju UNIKT speciellt för ALLA kvinnor.

   Ifall mannen ej pyttsar ur sig sperma stup i kvarten i samlag – så behövs det ju överhuvudtaget ej preventivmedel – av vare sig det ena eller det andra slaget, faktiskt… 💡 Mina egna gjorda erfarenheter under 69 år på det området är – att en man som är sexuellt understimulerad – överhuvudtaget ej har någon som helst förmåga att själv styra var och hur sperman landar. Men i mitt fall – så har jag själv sett till att hart när ALDRIG tillåta mig själv att vara så sexuellt undernärd – sedan i vart fall ca 15 år tillbaka.

   Så ”barnproduktionssamlag” (= efter ett begränsat antal minuter så får mannen sin spermaorgasm = tappar som regel i stort sett momentant ALLA lust för fortsatt njutning – och vill helst vända sig om och sova. Hur ”roligt” är det för kvinnan ?) är ingenting som jag attraheras nämnvärt av numera – och Ann tycker det bara är bra att slippa det ”slabbet”.

   Vad jag med detta vill försöka säga – är att ”normaldosen” av mediciner ALLTID kan och bör ifrågasättas av patienten själv. Hur många kvinnor gör det avseende t ex p-piller ?

   Nu undrar jag över ifall Du själv har prövat med lite mindre mängd av Dina cellgifter – än den föreskrivna dosen ?

   Ifall ej – så kan det måhända vara en fråga att ta upp med läkarna på det ”rosa hemmet”, kanske… ❓

   • 2010/05/30 7:44 e m

    RÄTT LÄNK;

    ”Homeopatiska läkemedel bidrar till att skynda på tillfrisknandet genom att stimulera livskraften, som trots att den tillfälligt är försvagad har kapacitet att återhämta sig. … Klassisk homeopati är en medicinsk behandlingsform där man alltid ordinerar endast ett läkemedel åt gången. … Det finns många homeopater som ej arbetar klassiskt utan ger många olika läkemedel åt gången. … Även djur behandlas mycket framgångsrikt med homeopati. … I homeopatins ursprungsland Tyskland, är homeopati ett naturligt inslag i det dagliga livet och läkemedel säljs på apoteken. Samma gäller för Frankrike där en stor del av läkarkåren använder sig av homeopatiska läkemedel och där homeopatibehandlingar även ersätts av den allmänna sjukförsäkringen. Även i England är homeopati oerhört vanlig som behandlingsform, precis som i Indien.” – slut citat härifrån.

   • 2010/05/31 10:54 f m


    PS.
    Apropå katten Katten – så var hon min trogne sängkompis under de ca 10 år – som Wi fick tillsammans. När jag lade mig på rygg i sängen – så lade hon sig hart när alltid på min bröstkorg – med sina goa tassar på min bara halshud. I det upptäckte jag också – att ifall jag var befriad ifrån alla klädtrasor – så uppskattade katten än mera att ligga på min bröstkorg. När jag vände mig på sidan – så föredrog då katten att ligga hudnära mig vid sidan om mig.

    När jag sov invirad i täcket utomhus – under min björk på den lilla åsen mellan två märgelgravars dammar – så blev det så under nätternas gång – att katten Katten oftast låg ovanpå täcket – på eller tätt tryckt intill mina fötter när jag vaknade. Den egenheten har jag senare upptäckt att i stort sett alla sängliggande husdjur har.

    Om varför kan Wi ju undra över. Men måhända är det därför – att just fötterna ju är rotens (= bäckenområdets) yttersta rötter = där flödar LivsEnergierna i ett ständigt jämt flöde in i kroppen. Att sen intellekten är manipulerade av PyramidMaktHavarna och deras medlöpare (flest i antal) = felprogrammerade (= atopiloterna) – och ej tillåter dessa LivGivande Energier att komma upp genon HELA kroppen – det kan ju ej den Intelligenta kroppens LivsEnergier rå för, faktiskt…

    Hur som med det – så under de här ca 10 åren med katten Katten – så stannade jag mååånga många gånger upp i vad jag höll på med – och bara satte mig ned på närmaste stol och betraktade henne. Hon hade en förmåga till att FULLSTÄNDIGT vara förälskad i sig själv fysiskt – som jag ej någonsin tidigare hade sett hos vare sig andra djur eller människor – och än mindre hos mig själv inför mig själv. Men allmänt sett så har ju överlag just katter – förmågan att bokstavligt talat njuuuta av sin fysiska Lekaminas i kött – och så att det TYDLIGT både syns och märks – även av en ”blind” människa.

    Så småningom som kom ur det tankeslingan upp hos mig själv: ”Faen… – hela mitt liv har jag varit manipulerad = hjärnFörsmutsad till att mer eller mindre åt hållet vara kritisk till min egen kropp i kött (= t ex för mitt utseende och framförallt skam för min egen NaturLiktVisa sexualitet + massor med annat i all oändlighet). Nu får det faen i mig vara slut med det ! Kan ett djur vara ständigt förälskad i sin fysiska LekAmen av kött – så kan jag det också – så det så.”

    Tja… – på den vägen är jag fortfarande – men jag har lååångt kvar – innan jag ens är i närheten av det – som jag under ca 10 år med katten Katten SÅG att hon VARJE ögonblick var i = LEVDE.

    Just nu slår det mig – att just sexualiteten är det som skiljer människan ifrån ALLA andra djur. Som princip så har ju ALLA djur den (själva samlagsdelen alltså) ENBART för produktion av avkomma för släktets fysiska vidarelevnad. Men det finns ju undantag som bekräftar den principen. Bl a delfinerna lär vara ett sådant undantag.

    Tänk ifall det är så att det intellektuella begreppet Skapelsens Krona – är tillkommet av anledningen att just människan – har den i Universum helt UNIKA förmågan – att med sin i MateriaSkapelsen helt ”udda” förmåga till sexualitet – bokstavligt talat för ”egen maskin” SJÄLV kan ta sig hem till all MateriaSkapelses Källa igen – med eller utan hull och hår ? Buddha lämnade ju sitt hull och hår kvar – och Jesus tog ju sitt med sig.

    Tja… – vem vet – och hur skall Wi få reda på ifall det är så här ?

    Ja… – finns det något ENDA annat sätt att ta reda på det – än genom att helt enkelt själv – eller än roligare, kanske… 🙄 – att tillsammans med någon lika nyfiket LivsGlad person pröva ❓

    Apropå katten Katten – som ju under wåra 10 år tillsammans bl a gjorde mig sällskap om nätterna – när jag sov utomhus under min björk – på åsen mellan de två märgelgravsdammarna. Jag är ej särskilt åskrädd, egentligen… – men likväl så har jag åt hållet svårt för att ”ta” ett åskväder under mitt tunna vind- och regnskydd utomhus – när det intensivt blixtrar, dundrar och luktar svavel.

    Vid ett tillfälle så åskade det intensivare än vad jag någonsin tidigare hade upplevt. Den ena sidan av vindskyddet var helt öppen – så jag såg verkligen också hur det gick till. Katten Katten satt i ”boet” och slickade sig vällustigt = brydde sig överhuvudtaget ej alls om att det blixtrade och small så att det stod ”härliga till”.

    Plötsligt kom ”kulmen” på åskvädret = max intensitet på blixt- och dunder – samt vindstyrkan. För ett ögonblick stannade då katten Katten upp i sin putsning av sig själv – lyfte sitt huvud och tittade ”uttråkat” ut på vädrets lek med sig själv – och återgick sen till att hängivet = förälskat återgå till putsningen av sig själv. Coolt ?

    Sedan dess har jag försökt få mitt ”körda” intellekt att vara åt hållet lika coolt inför åskväder. Men det tar nog sin tid – för där är jag ej ännu. Men det finns alla anledningar att komma dit – för såvitt mig känt så hittar Wi vanligen ALDRIG vilda = FRIA djur i NaturRen – som har blivit ”ihjälslagna” av blixten. ALLA fria = vilda djur i NaturRen VET – helt automatiskt – var det är riskfritt att vara under ett åskväder.

    Hur kan det komma sig ?

    Tja… – vem vet – men det är ju ej alls så som wåra ”körda” intellekt inbillar oss – att blixten kommer uppifrån och tar sig nedåt. ALLT i atmos- och stratosfären ovanför jorden Terra – kommer bokstavligt talat nedifrån och far uppåt. När Terra ”ser” att det blivit lite obalans i molnen = åskmoln – så skickar helt enkelt jorden Terra UPP en avjordnings”lina” – som gör att den elektriska obalansen i åskmolninen kan ta sig hem igen = jordas till jorden Terras ytteryta.

    Alltså börjar blixten ALLTID vid jordytan – och det känner alla Intelligenta = FRIA = vilda djur av HELT automatiskt – och flyttar sig då lugnt och stilla till en annan plats. Inget konstigt alls, faktiskt… – och det förklarar ju varför katten Katten (som ju var en frivilligt tam vildkatt) kunde vara så 100-procentigt cool i ett intensivt åskväder.

    Skulle jorden Terra ej STYRA jonbalansen i atmos- och stratosfären på sitt Intelligenta sätt – så skulle nog jorden Terras ytterytas nuvarande beboelighet vara detsamma som åt hållet obeboelighet. Detta sagt utifrån EN egen gjord erfarenhet – av fullkomligt total ”sned” jonbalans i atmosfären – under mina ca 15 års utomhussovanätter året runt.

    Vare sig Ann eller jag kunde somna den kvällen – för det fanns en ”spänning” i luften som gjorde att det var omöjligt att sluta tänka = somna. Det pågick ca 2-3 timmar – och var så oerhört frustrerande – att Wi hade noll av fysisk Intelligent förmåga för att göra annat heller. Men plötsligt så kom det momentant upp en blixt – på den molniga himlen – som gick ifrån horisont till horisont – som åtföljdes av ett lååångt utdragen MYCKET kraftigt åskmuller. Ingenting mera därefter av åska – i form av blixtar eller muller – och det blev momentant fullkomligt stilla.

    Det kändes fysiskt i kroppen som att den ”jättetyngd” på axlarna bara försvann – och Wi somnade båda därefter inom någon minut eller så. Så tala om att jorden Terra VET vad den gör – eller ej alls gör – men som ej alls så få av åt hållet dominerat intellektuella människor ”tycker” att jorden Terra borde fixa till på något annat sätt – än det som sker = det som HÄNDER.

    Vid ett annat tillfälle så gick jordnings”linan” upp ifrån en av de två märgelgravsdammarna – som Wi har wårt natthärbärge intill = ca 5-10 meter ifrån själva sovplatsen. Den gången upplevde jag att Wi bokstavligt talat lättade ifrån underlaget = Wi följde med den här jordnings”linans” uppåtEnergier några centimeter ifrån wårt liggunderlag – och i nästa ögonblick kom den för ögat synliga blixten med efterföljande dunderbraksmäll.

    Det är hittills den enda gången som jag har upplevt fysiskt hur det är att sväva fritt i luften = ”levitera”. Men jag har ju nu gjort just detta känt = själv upplevt det. Så nu hoppas jag framgent mera på – att jag kommer att lyckas med att bli så kroppsIntelligent – att jag under lite mindre dramatiska former också kan komma på knepet att levitera när som helt på egen hand – eller än hellre – tillsammans med någon likasinnad.

    Ann har än så länge lite åt hållet svårt för att intellektuellt acceptera att det är möjligt att levitera – som jag tolkar henne. Så det framtida äventyret skall måhända ske med någon annan, kanske… Wi som fortfar att andas får se.

    Visst är NaturRen helt underbart fantastisk – i att ge människor, som ger sig på att vistas där, helt oförglömliga äventyr – som är MYCKET intellektuellt läroRika – eller ❓

   • 2010/06/01 8:47 f m


    PS2.
    Apropå: ”…Ifrån en vanligtsvis välunderrättad källan – så har det sagts mig – att i wåra Intelligenta fysiska kroppar i kött – finns det, bokstavligt talat, ett ÖverFlöd av ”tillverkande fabriker” – för produktion av vilken sorts medicin som – såväl som för vilket annat fysiskt behov som helst av t ex mat, vatten, nödvändig kroppsvärme osv osv . Det kan ske direkt INUTI kroppen…”

    Dock… – ifall Wi ej passar oss för att i övermått köra dessa ”inuti-kroppen-näringsfabrikerna” – så blir det som det blev med Buddha = Wi blir smällfeta, bokstavligt talat. Det kan då bli så ”tungt” att ta kroppen med – när Wi drar hem till all MateriaSkapelses Källa igen – så att Wi lämnar wår fysiska kropp kvar – vilket ju Buddha gjorde.

    Buddhas första ca 40 år av sitt liv i kött – ägnade han sig åt att intellektuell försöka förstå sin tids PyramidMaktHavar-vanstyrda värld. Men det visade sig vara OMÖJLIGT – så han gav upp det projektet helt och hållet.

    Därefter satte sig Buddha med ändan bar direkt på marken i ca 40 år (den största delen av den tiden i vart fall, tror jag… 💡 ) – och bara njöt i fulla drag av att känna hur hans kroppsEnergier FLÖDANDE från marken han satt på – genom hans Intelligenta kropps rot (hans bäckenområde) och uppåt i HELA hans Intelligenta fysiska kropp i kött (= Buddha VISSTE hur han skulle göra för att för gott pensionera autopiloten = den av PyramidMaktHavarna felprogrammerade delen av sin hjärnDator).

    Men Buddha motionerade nog på tok för lite – för hans kropp blev ju kopiöst fet av det ”fellevnadssättet”. Men det struntade han i – för han VISSTE intellektuellt att han kunde ”dra” utan att ta kroppen med sig = det är upp till var och en att ENVÄLDIGT bestämma.

    Apropå detta – när satt Du sist med ändan bar direkt på t ex en gräsmatta, en mossbevuxen stubbe i skogen – eller annat skööönt att landa barändad på i NaturRen ?

    Själv landar jag barändad på gräsmattan varje gång jag solar hemma. Det blir – om än ej varje dag – så i vart fall rätt många ggr per vecka sett under vår, sommar och hösttid. Efter att ha hållit på med det i nu mer än ca 15 år – så börjar jag att få en aning om åt hållet ”häng på” vad det var Buddha blev så ”tagen” av, tror jag… 😛

    Men INGEN enda kan göra sin egen UNIKA upplysningsresa – hem till all MateriaSkapelses Källa igen på Buddhas vis – för det är UPPTAGET = det är fullt ut känt för den SuperIntelligenta MateriaSkapelsen Källa – genom att Buddha har gjort det. Dock… – någon mer eller mindre avvikande variant på Buddhas sätt är helt OK – såvitt jag känner till den saken.

    Hur som med det – så är i vart fall jag överhuvudtaget ej alls intresserad av – att sitta Buddha-likt med benen i kors, med ändan bar på marken – och bli smällfet – även om det i o f s skulle bli en upplysningsresa av det i slutändan (vilket ju är OMÖJLIGT för det är redan känt).

    Detta är ju KARDINALFELET som dagens buddhism gör = dom inbillar sig intellektuellt – att om man gör som Buddha gjorde – så blir det en resa hem igen. Dock… – det har ännu ALDRIG hänt under ca 2500 år att det har funkat – funkar ej i dags dato – och kommer ALDRIG att funka i någon framtid heller – så det så.

    Varför ?

    Den SuperIntelligenta MateriaSkapelsens Källa har en akut och MYCKET svår ENFALDS-allergi ❗

    Det fattar överhuvudtaget ej NÅGON ENDA av dagens buddhister – och inga ENDA av andra religionssmittade människor heller för den delen, tyvärr tyvärr… 😥

 4. lenaalun permalink*
  2010/05/31 6:09 f m

  Tack!!! Nu blir det homeopatiskt. Förra gången i oktober fick jag två slags slånbärsinjektioner. Själv hade jag besatt tuggat slånbär på Öland i augusti-sept. Konstigt?

  Nu går avfärden mot Järna om någon timme. Sköt om dig, Josef!

  • 2010/05/31 8:19 f m

   GudInnan Lena – All Lycka Till :!! – med att omprogrammera Din egen hjärndoktor – och ha det så gott det går i allt övrigt.

   Taaack själv LenaAnde ❗

   Jag tror att Du kan ha åt hållet lite svårt för att intellektuellt ens ana – hur mycket NYTT som jag hittills intellektuellt har blivit åt hållet betydande mera ”klar över” – avseende mitt eget ”körda intellekt” – med Dig som ursäkt – så det så. 😛 😉 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: