Skip to content

Ohly är störtskön

2010/05/18

Idag svämmar mitt hjärta över av tacksamhet för att Ohly idag säger att han vill betala mer i skatt. Han har som riksdagsledamot fått 3.000 kr mer i månaden. Är det synd om riksdagsledamöter, undrar han.

Nej, det är givetvis synd om utförsäkrade sjuka och arbetslösa. Nu har min arbetslösa vännina, 48 år med tre barn och barnbarn, tvingats flytta från en tvåa till en etta (hyresrätt) för att kunna överleva på arbetslöshetsersättningen. Hon rings in då och då och har haft säsongsjobb o s v.

Idag tackar jag särskilt för Lars Ohly! I Expressen säger han;

– Vi ska ha världens bästa välfärd, men utan vinstintresse. Det är inte meningen att våra skattepengar ska gå till vinster för börsnoterade företag som jobbar inom offentlig sektor, säger Lars Ohly.

Se Lars Ohly i Gomorron Sverige;  http://svt.se/2.116970/gomorron_sverige

lena alun

5 kommentarer leave one →
 1. Bel Uga permalink
  2010/05/18 9:58 f m

  Vilken idiot, det är klart att när man har en sån lön som Stalin-Ohly då kan man ju utan vidare gå ut å säga att man vill betala mer i skatt.

  Glöm inte Fifflar-Mona som också tyckte det var ”häftigt å betala skatt” sen gick hon å smet från räkningar, parkeringsböter, körde oförsäkrade och oskattade bilar, betalade privata räkningar med skattebetalarnas kreditkort o.s.v.

  Tänk dom fina människorna kan snart styra Sverige.

  Tänk Er för i höst.

 2. lenaalun permalink*
  2010/05/18 10:36 f m

  Bel Uga! Det kanske därför den rosa kistan med änglavingar och champagnebubblor utövar en farlig dragningskraft på mig.

  https://lenaalun.wordpress.com/2010/05/13/det-konstiga-ar-att-ingen-har-kommersialiserat-sin-dod-tidigare/

  För jag minns vad jag hoppades att Alliansen skulle göra för landet. Vi var aströtta på socialdemokratin! Men idag vet jag vad vi hade och vad som fattas!

 3. Karl-Otto permalink
  2010/05/18 4:14 e m

  Nej, det är inte synd om riksdagsledmöter. De har nog sett till att de klarar sig. Vad de säger betyder inte ett dugg för vanliga människor. Det finns ingen uppdrift i dem utom vad gäller att prata/propagera/gnälla.
  Varför är det synd om din kompis. Hon får väl skylla sig själv om hon skaffar barn till världen och inte säljer sig på äktenskapsmarkanden. Din polare är
  en av alla dessa tärande figurer, som vi borde göra oss av med.
  Vad är det hos flabbOhly som du beundrar ? Han borde skickas till nån gammal övergiven Gulag och få gräva upp alla liken för hand !

  Ha det ! Drick mer sprit så mår du bättre !

 4. lenaalun permalink*
  2010/05/18 6:10 e m

  Du är rolig, du. Så att skänka världen tre döttrar, som redan har reproducerat sig förlänar inget tack. Så när en kvinna blir arbetslös och har svårt att få ett riktigt arbete igen, så får hon hålla till godo med en etta så länge. Eftersom hon inte vill prostituera sig för att få en bättre standard. Du är skön, du?

  Välfärdssamhället är väl nedmonterat på ett litet kick. Nu har jag alltså fyra vänner som har tvingats flytta på grund av sina sänkta ersättningar. En mamma med två skolbarn som trycker ihop sig i en två:a. Skandal!

Trackbacks

 1. Fattigdom för utförsäkrade – ingen solskenshistoria « Ett hjärta RÖTT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: