Skip to content

Rödgröna oppositionens bästa valarbetare är Cristina Husmarck Pehrsson

2010/03/19

Jag tycker att det är lite kusligt att misshandeln av sjuka får fortgå. Absurditeter påtalas, men inget händer. Vanligt friskt folk borde bergripa att det skulle kunna ha varit jag. En dag kan jag själv drabbas av sjukdom. Det är ruskigt dåligt med civilkurage i Sverige. Behandlingen av sjuka är det värsta jag varit med om politiskt  i Sverige! Så skicka Dina frågor till TV 4 Kvällsöppet; http://resurs.ning.com/forum/topics/debatt-i-mellan-sahlin-och 

Skicka dina frågor direkt via mail till: 
kvallsoppet@tv4.se

Finner något här trots allt;

http://www.ka.se/index.cfm?c=90451

Bloggaren Sven Tycker säger slagfärdigt;

Jag håller med om allt, utom kravet på avgång. Husmark Pehrsson är den Rödgröna oppositionens kanske bästa valarbetare och bör sitta kvar till valet.

Därför är jag särskilt glad över att min väninna Margit Urtegård har modet att agera när det behövs. Vi behöver långt fler modiga politiker med rättspatos.  Heja Margit! Vi älskar Dej!

Margit Urtegård med likasinnade Anders Ahlmark

Tack också till Veronica Palm (S) som ihärdigt driver de sjukas sak;

Nu står det alltså klart att inte ens de mest sjuka kunde få sin ansökan om förlängd sjukpenning prövad. Reglerna trädde i kraft så kort efter beslut att de 15 700 personer som utförsäkrades vid årsskiftet inte kunde prövas för att få en förlängning. Dessutom fanns det redan hundratals ansökningar inne som överhuvudtaget inte behandlades. Löftet om individuella prövningar klingar falskt.

Till ”Ekot” säger Husmark Pehrsson att de med sämst ekonomi hade kunnat söka socialbidrag. Bara för att regeringens regelverk inte är på plats menar ministern att det hade kunnat vara en utväg. Har regeringen tänkt att det skulle vara så här? Fick de utförsäkrade denna information också?

lena alun

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: