Skip to content

Heja Jenny Östergren!

2010/02/18

Vad härligt feministiskt sagt. Så enkelt är det. Vi kvinnor respekterar män såpass mycket i allmänhet att vi inte gör ovälkomna sexuella närmanden på arbetsplaten. Även om vi skulle vilja.  😀   Halleluja, vi lever år 2010, och kvinnor får säga vad de tycker och tänker. 😉

– Jag ville bara förtydliga att det finns många utsatta yrken där det inte är vanligt med sextrakasserier. Men det är klart att jag önskar att jag hade uttryckt mig annorlunda, säger hon till Nöjesbladet.

”Måste få vara spontan”

Programchefen Ann Tiberg är inne på samma spår. Flera tittare har vänt sig till henne med åsikter om uttalandet. De flesta har varit negativa men en del har varit positiva.

– Det är tråkigt om folk tar anstöt och vi vill självklart ha ett vårdat språk. Men vi lever i 2010-talet och då måste man få vara spontan, säger Ann Tiberg till Nöjesbladet.

Hur ska man tolka alla irriterade reaktioner mot Östergren? Som den kände konstnärssjälen sa i Kvällsöppet igår. DETTA FÖREKOMMER PÅ ALLA ARBETSPLATSER!!!

DET ÄR BARA SÅ NORMALISERAT. SJÄLVKLART ÄR DET INTE LIKA LÄTT FÖR BANKKAMRERN ATT GÖRA NÄRMANDEN SOM FÖR REGISSÖREN OCH ANDRA SOM MAN KAN STÅ I BEROENDESTÄLLNING TILL. FENOMENET FÖREKOMMER LIKVÄL  I FORM AV GESTER OCH KOMMENTARER OCH ÄR STÖRANDE FÖR ARBETSMILJÖN EVERYWHERE.

lena alun

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: