Skip to content

Veronica Palm (S) replikerar Gunnar Axén och Helena Rivière

2010/01/27

Aftonbladets debattsida skriver hon;

Moderaterna och Gunnar Axén respekterar inga gränser när de debatterar sjukförsäkringen. Det är någonting helt nytt och ett fullkomligt oacceptabelt övertramp när ordföranden för riksdagens socialförsäkringsutskott på debattplats i Aftonbladet har åsikter om en enskild medborgares sjukdomstillstånd. Än mer upprörande blir det att Gunnar Axén som representant för makten tar till detta grepp som svar på kritik mot regeringens politik. Gunnar Axén uttalar sig tvärsäkert utan att ha några som helst möjligheter att känna till alla omständigheter i det enskilda fallet. Det är ett sätt att agera som jag aldrig trodde att jag skulle få se i Sverige.
Gunnar Axén sätter med sin artikel ord på den avgrundsdjupa skillnaden som finns mellan moderat och socialdemokratisk politik.

Ja, det här var nog bara ett olycksfall i arbetet för Gunnar Axén. Kanske han behöver vara sjukskriven och återhämta sinnet? Det har nog blivit för mycket med all kritikstorm i två månaders tid. För den här debattartikeln var helt sinnessjuk! Jag med mina kristna glasögon ser detta som toppmoderaternas korsfästelse av Alexandra Johansson. Hon hånas och hängs ut för att tystas ned. Hon är den lidande tjänaren som likt Jesus försöker röjas ur vägen och  avrättas.

Arbetsförmedlingen ber Alexandra Johansson om förlåtelse på Aftonbladets debattsida. Vi får här veta hur bra introduktionsprogrammet skulle kunna ha varit.

Läs Helena Rivières bok Bidragskulturen här. Läs om Utbrändhet och ”Husmark borde åtalas och fråntas sjuksköterskelicensen! Sprider samhällsskadlig information”.

lena alun

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: