Skip to content

Snart börjar massvaccinationen…….

2009/10/06

http://www.cmef.eu/pdf/jk.pdf

Läs denna anmälan till Justitiekanslern, om du känner tvekan inför att låta dig vaccineras mot svininfluensan. Leif Arnold visar stort civilkurage och har lagt ned 600 timmar på att borra djupt i frågan om svininfluensan.

Jag  fick min sista cytostatikabehandling mot min spridda bröstcancer igår, och vågar nu vara så kaxig att jag avstår vaccinationen. Mitt immunsystem borde ha repat sig till influensan eventuellt kommer på allvar. Den 19 oktober- 1 november har jag förmånen att få rehabilitering på Vidarklinken.  Äntligen, tack, Landstinget Sörmland, som jag har bett så många gånge att få komma dit. Tyvärr, satsar inte Landstinget förebyggande på rehabiliteringen, utan först när man anses vara obotlig. Det är så dags kan jag tycka. Men jag har tron på att jag ska bli frisk igen.

Observera att det finns belägg, som Leif Arnold anför i sin anmälan till Justitiekanslern, för att vaccineringen orsakar cancer av pandemiska mått.

  De stora politiska och mediala dementi- och mörkläggningsmaskinerierna har under 50 år lyckats att undanhålla sanningen bakom sjukdomar och vaccin. Det jag i detalj kommer att visa – och bevisa – är ingen konspirationsteori, utan rena rama verkligheten. Man behöver inte vara vetenskaplig specialist för att identifiera detta gigantiska bedrägeri, där skattefinansierade institutioner och det vetenskapliga etablissemanget förfalskar fakta för att få ut maximalt med pengar. Det räcker med att använda logik och eliminera information som inte passar in, se vilken information som passar in och komplettera med information som tagits bort eller saknas. Till min hjälp har jag inhämtat information från den vetenskapliga litteraturen samt hjälp från sakkunniga inom området, såsom: professorer på olika departement inom mikrobiologi, medicin och inom virologi runt om i världen. Totalt nerlagt antal timmar för denna anmälan uppskattas till ca minst 600 timmar.
 
 Känner ett behov av läsa om George Orwells bok 1984. Jag upplever att vi på många nivåer lever i det samhälle som den skildrar.

Elisabeth Sandlund skriver i Dagens ledare om när sanningen blir offret. På SvD Brännpunkt idag avslöjas en hel del, bl a;

[—] när WHO lyfte den nya influensan till pandemifas 6, så blev Sverige förpliktigat att köpa 9 till 18 miljoner vaccindoser av GSK.

Det som av politiker och tjänstemän framställts som en rätt är i själva verket ett förpliktigande, en skyldighet. De exakta skrivningarna i avtalet kring detta är hemligstämplade, men följden har blivit att en relativt lindrig influensa avtalsvägen har tvingat fram vaccinproduktion och köp av vaccin till hela Sveriges befolkning. Det är priset Sverige betalar för att få gå före i kön.

Då den nya influensan rent medicinskt inte kan betraktas som allvarlig har regering och myndigheter lagt stor tonvikt vid solidariteten. Du ska vaccinera dig för att inte smitta dina nära och kära. Det är en solidaritet för de redan rika, eftersom avtalet har gett oss rätt till förtur, vilket innebär att människor i fattigare länder blir utan vaccin. Efter att riskgrupperna i Sverige har vaccinerats kommer det att finnas ett antal miljoner oanvända doser. Dessa bör snarast skickas till bättre behövande i andra länder innan datumstämpeln går ut.

Varför inte visa generositet , redan nu, mot dem som verkligen skulle behöva vaccinet i fattigare länder, och skona de svenskar som bara tar onödiga risker med vaccinet? Bara det inte blir som med det 20 år gamla köttkonserverna som såldes till Polen. Ja, detta blir en ny skandal att följa. Var så säker! Det handlar nu mer om politisk prestige än Sverige befolknings långsiktiga hälsa.

Svt´s Agenda gav en mer allsidig debatt i söndags 🙂 än den skandalösa propaganda som visades för några veckor sedan.  DN rapporterar att de senast fjorton dagarna har 24.000 insjuknat i svininfluensan.

 Enligt WHO finns det nu 343.298 konstaterade fall av A/H1N1. Minst 4.108 personer har avlidit av sjukdomen.

Det är ännu oklart om den globala ökningen av svininfluensan också gäller för Sverige. Svaret kommer på torsdag när sjukdomsstatistiken för förra veckan blir klar.

I SvD försöker man analysera kritiken på internet;

 På Internet florerar nu skrämmande varningar och konspirationsteorier om den planerade vaccineringen mot svininfluensan. Argumenten varierar från ett farligt experiment med friska människor till planerat massmord av världens befolkning. Vad handlar kritiken egentligen om?

I Dagens Samhälle säger chefsläkaren i Landstinget Sörmland;

– Det bästa vore om idoler visade att de vaccinerar sig, säger Lennart Persson.

Ska vi skratta eller gråta?

I Gävleborgs landstingsfullmäktige ifrågasattes massvaccinationen, uppger Arbetarbladet.

Politiske chefredaktören på Västerbottens-Kuriren ,Ola Nordebo ,problematiserar nyanserat;

Vi måste, och det är nog bäst så, bestämma själva.

Uppdaterat 20091130; SvD skriver om WHO´s kopplingar till läkemedelsindustrin.

 

lena alun

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: