Skip to content

Propaganda i Agenda

2009/09/07

Jag regerade också på ett ensidigt Agenda igår – om svininfluensan. Debatt med Belinda Ohlsson i tisdags var betydligt mer nyanserat. En vän har skrivit ett brev till olika medier bl a till Agenda.  Själv betraktar jag massvaccinationen som ska ske i Sverige som ett typiskt valfläsk. Här  klistrar jag in vännens brev, som i klarspråk uttrycker att de utvalda experterna är regeringens förlängda arm;

A H1 N1 i Agenda söndagen den 6 september!
 
En kränkande tillställning skapad för att trygga vaccinationsinköpet och det ensidiga mydighetsspår som Regeringen valt som sin ”urspårning”.
De så kallade experterna, som jag uppfattar mer som myndighets och regeringens företrädare, fick vara helt oemotsagda precis som i Nordkoreansk TV. SVT fri television, pyttsan, där flög den trovärdigheten. Sven Brittons ”lilla pudel” under galgen gör att jag nu inte har något förtroende för honom heller, i och för sig en trevlig prick, men liksom oss alla andra icke fulländade jordmänniskor inkarnerade i djurriket.
Det mörkas och undanhålls bakgrund, sammanhang samt brister i vaccinationsspåret och det är beklämmande.
”Substanserna är väl kända”. Ett skrämmande uttalande eftersom det stannade där istället för att klargöra deras fördelar och framförallt nackdelar. Squalene/Hajleverolja borde ha redovisats med både för och nackdelar (läs biverkningar och risk).
 
Tiomersal befolkningen är redan hårt kvicksilverbelastad genom födan, amalgamskador och tidigare vaccinering. Frågan hur länge kvicksilver är kvar i kroppen ställdes aldrig.
Ja Agenda avsade sig all granskande journalistik och Janne Josefsson saknades verkligen samt en panel ”på andra sidan” med ”experter” som ifrågasätter den HA-grupp som nu ställdes på banan. Jag kan lämna tips på kunnigt folk som har andra uppfattningar och tar fram uppgifter som myndigheterna mörkar.
Hur många kommer att dö av vaccinet?
Varför får folket inte veta mer om dödsfallen, det kan ju vara omständigheter som inte bara handlar om A H1N1, men det skall så klart skrämma ordentligt?
Varför vaccinering skall ges i två steg förklarades inte? Jag ”tror” att ger man hela dosen kan allvarlig sjukdom inträffa direkt och vaccinationsskada skulle då kunna bevisas direkt?
Den del av svenska folket som är vaccinerade är mer eller mindre vaccinationsskadade och det försöker myndigheterna mörka.
Amalgamskadorna är också nedtystade och framförallt inte skadeersatta.
Den sjuka vården med sina legitimerade kvacksalvare i allt smutsigare före detta vita rockar börjar krackelera i sina grundvalar. Sjuka vårdens monopol kommer att fall på sin egen tyngd. De är ju förvisso inte ensamma, eliten som lever gott på nuvarande rotsystem är i samma båt. Nationerna är byggda på stulen mark och naturresurser med olagliga djungelliknade lagar där bland annat den dräpande principen hyllas. När djur leder djur hamnar de oftast i bur. Ja, i burar de själva skapat och när konsekvenser i form av livsupplevelser, exempelvis sjuka tillstånd eller olycka, kallas det att vi drabbas, underförstått någon annan, och hur kan Gud tillåta detta? Ignoransen och avsaknaden av medvetenhet är beklämmande. Men hur skulle det kunna vara något annat? Den icke fulländade jordmänniskan skall ju utleva varje steg till nivån EMPIRI, kan också uttryckas som att övermättnad skall uppnås till den grad att en hunger växer sig så stark att jordmänniskan är beredd att lämna tidigare levnadsmönster bakom sig oavsett att och vilka särintressen får ge vika. Dödsstraffet i Sverige beslutades kollektivt d.v.s. alla medborgare hade inte uppnått övermättnad rörande dödsstraffet. Därför finns det fortfarande de som hävdar dödsstraff i sin ignorans och avsaknad av begåvning att leva i den graden av nästakärlek. Nästakärlek är en organisk fråga. Är inte organet utvecklat fullt ut kan inte väsendet leva och tjäna i nästakärlek permanent, därför skall vi inte heller döma varandra. Alla gör så gott det kan med de begåvningar de fått inkarnera med. Alla väsen i hela skapelsen är på toppen av sin ”egen” utveckling, just NU, så varför döma?
 
Att myndigheterna är väl förberedda kan beskrivas som att handspriten inte säkerställts trots att de haft 1 år på sig. Några andra rekommendationer än handtvätt, nysning i armveck och att stanna hemma vid sjukdom har man inte lyckats klämma fram. Lev som vanligt, res som vanligt i en allmän ”låt gå” anda där varje försiktighet klassas som att måsta vara eremit.
 
Inga immunförsvarsstärkanda rekommendationer alls. Jag misstänker att myndigheterna då är rädda för att vaccinering skall bli helt onödig. dessutom strider det ju mot det förbud av hälsobringade substanser som skall förbjudas inom EU för att säkerställa läkemedelskonsumtionen på längre sikt. Med lagen Codex Alimentarius, vilken man förväntas rösta igenom vid årsskiftet, när Sverige är ordförande i EU, vill man stoppa homeopatiska mediciner, örtmediciner, alternativa behandlingar m.m. Den föreslår också att ingen redovisning ska behöva ske om maten innehåller genmanipulerade grödor m.m.
Jag bifogar en hastigt ihopsatt lista med exempel som stärker immunförsvaret mer eller mindre.
 
Ansvarsfrihet har tillverkarna ansökt om detta? Har någon fått det? På vilka grunder har i så fall detta kunna beviljas?
Ett landsting har beslutat om besöksförbud på sjukhusen. Vi får inte reda på hur avtrappningen av publika möten och begränsningar av verksamheterna mm skall gå till när det blir tillräckligt allvarligt. Jag menar att folket skall få del av krisberedskapsplaneringen och inte överraskas av beslut som nu tycks vara hemliga.
Ja det finns mycket oklart i denna soppa, jag föreslår ett ”nyktrare” Agenda där andra sidan först får stå oemotsagd nästa söndag och söndagen därpå för båda sidor mötas. Den mydighetsavlönade (köpta) och den ideella, läs folkets och gemensamhetsintressenas tjänare.
 
Jag efterlyser civilkurage i denna fråga.
Jag efterlyser en ”vassare” granskning i folkets intresse av vaccinationsproblmet i alla våra media.

 

 
Kram Bo  Hug Bo
www.lovedepartment.com  one of my ways to make a better world since 2003

Jag är otroligt kluven ifrågan. Jag är rädd att svinfluensan ska bli min död, samtidigt som jag är rädd för att vaccinationen ska störa mitt redan kollpsade immunsystem.

lena alun

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. 2009/09/07 9:35 e m

  Hej Lena.

  De är nog inte regeringens förlängda arm, snarare läkemedelsindustrins förlängda arm. Jag förstår att det är svårt för dig nu att veta vad du skall göra. Själv kommer jag inte att ta vaccin. Pratade med en läkare i dag, han var orolig för/över biverkningarna vaccinet kan ge som vi vet alldeles för litet om. En svår fråga. Men, jag håller med de som säger att rädslan det här har skapat nog är mera skadlig och eller farlig än svininfluensan i sig är.

  Kram Margit

 2. lenaalun permalink*
  2009/09/08 8:53 f m

  Hej Margit!

  Jag har tidigt sett att regeringen har gjort detta till en politisk fråga. Mest för att sjukdom ska slå ut samhällsfunktioner, som blir ekonomiskt kostsamt.

  Därmed går de arm i arm med läkemedelsindustrin som tjänar stora pengar på folks rädsla.

  Att vi som tillhör högriskgruppen blir skräckslagna är naturligt och sunt. Det gäller att vara försiktig och uppsöka sjukhus direkt när febern stiger. Det gäller oavsett svininfluensa eller ej, när man får cellgiftsbehandlingar.

  På onkologmottagningen hade de inte fått några råd eller information om svininfluensan. Jag frågade och ville lufta min oro. Det verkar betryggande eller hur? 😉

  Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: