Skip to content

Det är ju fantastiskt!

2009/05/18

Gymnasister har uppgivit Jesus som den främste förebilden. Det skriver Dagen. Nu händer grejer! Ungdomarna har huvudet på skaft och fattar vad livet handlar om.  🙂  Ännu en fin födelsdagspresent.

lena alun

Annonser
3 kommentarer leave one →
 1. 2009/05/18 9:39 e m

  Hej Lena.

  Tusen grattiskramar till dig från oss här på Vinkelvägen.

  Kramar
  Margit

 2. lenaalun permalink*
  2009/05/18 9:47 e m

  Tack till dig och din familj!

  Godnattkram

 3. Gargravarr permalink
  2009/06/09 11:41 f m

  Vad är det som är så bra med detta? Påstår du att denne hycklare är en bra förebild? En man som uppenbart tagit på sej rollen som ”frälsare”. En snubbe som fejkat sin egen död och således också sin återuppståndelse. En lögnare och det är en bra förebild? Skulle du vilja förklara det lite närmare?

  Jesus var inte mer guds son än ”Bono” från U2. Eller varför inte Johan Mjällby? (Tänker organisera en ny handuppräckning på Råsunda Torg nästa helg) Lovar att jag kan få ett gäng snubbar att räcka upp handen. Ge mej ett bevis!

  Förklara gärna också det första konciliet i Nicaea, som ägde rum i mellan den 20 maj och 25 juli 325. Där man genom handuppräckning kom fram till jesus ”gudomlighet”. (Visst är det jobbigt att inte bara ”pro” -bibliska ting dokumenterades från denna tid?)

  Man redigerade också om bibeln rätt hårt? Synpunkter? Kommentarer? Varför redigerade man bibeln? Varför handuppräckning? Vad hände egentligen? Kan det vara så att ett gäng gubbar ville behålla sin makt? Ville fortsätta förtrycka folk med meningslösa hot om helvete och skärseld?

  Wagga wagga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: