Skip to content

Bra fångat

2009/05/18

Det är bättre att skratta åt tidsandan än att uppröras. 🙂  Skrattar gör man genom att läsa Badlands Hyena.  

”Barn tror jag tyvärr vi får dras med, om vi ska ha arbetare i framtiden.” 

Givetvis står det alla fritt att köpa den mat de så önskar. Men är man tärande, exempelvis gammal, sjuk eller liten, så är det viktigt att hålla nere kostnaderna.”

”Kom ihåg ditt mantra: OM – tillväxt – tillväxt – tillväxt.”

Jag skönjer ett slut på tre förlorade år. Det kristna budskapet håller på att bryta sig igenom. Människor börjar vakna och se. Det blir en otroligt spännande valrörelse nästa år.  Det är jag övertygad om. Det kan väl bara bli bättre nu?

Tidningen Folket kommenterar partiledardebatten i söndags;

[—] ” så mästrar statsminister Fredrik Reinfeldt Mona Sahlin: ”Om det vore så att det stämde (Det Mona Sahlin sagt), bemöt då att du tänker återföra alla våra skattesänkningar i form av skattehöjningar”.

Fredriks Reinfeldts verbala förlöpning orsakades av att Mona Sahlin trampade på en väldigt ömtålig moderat tå, nämligen myten om högerregeringens ansvarstagande. Hon beskrev nämligen hur de tre rödgröna partierna gemensamt efter 90-talskrisen varit med om att få ordning på statsfinanserna och hade byggt upp stora överskott, vilka högerregeringen ”sprätt iväg” genom stora skattesänkningar.

Och nu då man behöver satsa på välfärden och framtidsinvesteringar finns inte längre några överskott att ta av. Fredrik Reinfeldt försöker slingra sig ur kritiken genom att kritisera Mona Sahlin för att Socialdemokraterna inser att det inte är lika lätt att höja skatter som att sänka dem.”

lena alun

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: