Hoppa till innehåll

Beroendesjukdomen

2009/04/08

Jag ska göra mitt bästa för att transformera mitt internetberoende till ett städberoende. Hittills har jag aldrig utvecklat mitt pedantiska ordningssinne. Det borde finnas en möjlighet även för mig. Nu är det illa. Min syster, bror och svägerska ska komma i påsk och hjälpa mig att komma lite mer ikapp med hushållsgöromålen.

Katarina Wennstam skriver i romanen Smuts om Rebecca, hustrun till tv-kända advokaten som fullständigt okontrollerat köper sex t o m på julafton, som får sin tillfredsställelse genom nyskurade badrum och annan städmani. Jag ska verkligen göra  ett ärligt försök. Det är verkligen en oerhört viktig rehabiliteringsåtgärd i mitt tillfrisknande.

Jag går i en grupp av kvinnor i ett program som två sjukgymnaster leder. I dag ska jag redogöra för hur jag bättre har klarat av vardagsaktiviterna. Dessvärre har jag inte gjort några framsteg under veckan. Nu ska jag sätta fart. Annars blir det svårt att ta emot hjälpen i påsk. Jag ska även ringa Beroendecentrum och se om någon hjälp finnes för mig. Eller om jag kan finna en arbetsuppgift så småningom inom arbetsfältet. Min erfarenhet av beroendesjukdomen är minst sagt Stor.

lena alun

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: